Over Protect Cleaning

Wij weten bij Protect Cleaning hoe moeilijk het soms kan zijn een project te plannen. Er zijn altijd onvoorziene omstandigheden waardoor u tijdelijk meer handen kunt gebruiken. En dat is nu juist onze specialiteit. Wij hebben een flexibele instelling, denken in maatwerk en zorgen op zeer korte termijn voor extra mankracht. En is die mankracht niet meer nodig? Ook dan denken wij met u mee. Opschalen én afschalen, het is voor ons geen probleem!

Bij Protect Cleaning leveren wij gemotiveerd en goed opgeleid personeel voor werkzaamheden in de schoonmaak, reiniging en ongediertebestrijding. Onze mensen zijn vakkundig, professioneel en niet bang om hun handen uit de mouwen te steken. De medewerkers in onze pool zijn goed opgeleid en in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten waaronder het KAD-keurmerk.

Wij werken met vaste contracten en de meeste werknemers zijn al jaren bij ons in dienst. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ze een praktijk gerichte instelling hebben. Wanneer onze medewerkers voor u aan het werk gaan, komen ze goed voorbereid aan. Met de juiste kleding en handgereedschap, zodat ze ook direct aan de slag kunnen. Want voor ons geldt: er is geen tijd te verliezen!

Waarom u kiest voor Protect Cleaning:

  • Volledige inspectie binnen 24 uur
  • KAD-Keurmerk (volledig gecertificeerd)
  • Vakkundig en betrouwbaar personeel
  • Flexibele instelling

Contact opnemen

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.