Ongediertebestrijding

In talloze huizen, bedrijven en instellingen hebben ratten, muizen kakkerlakken en andere ongedierte vrij spel. Zoals de naam ‘ongedierte’ al zegt, zijn dit alle dieren die de mens op één of andere wijze (materiele en/of economische) schade of overlast bezorgen. Soms wordt de overlast zo groot dat u besluit om een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. Protect Cleaning heeft ervaring in het bestrijden van alle in Nederland voorkomende plaagdieren voor zowel bedrijven als particulieren.

Het meest voorkomende ongedierte is de muis, die op de voet wordt gevolgd door de rat, de kakkerlak en de bedwants. Daarnaast zijn er seizoensgebonden plaagdieren, zoals wespen, mieren, vliegen, muggen, papiervisjes en vlooien. Voor het bestrijden en het voorkomen van dit soort ongedierte kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen waar nodig alle toegelaten niet-chemische en chemische bestrijdingsmethoden toepassen. Samen met u zoeken zij naar de beste methode om van uw plaagdieren af te komen. Respect voor de natuur staat voorop en in veel gevallen is een weringsmethode voldoende.

Kwaliteit in advisering, uitvoering en nazorg staat bij ons altijd op de eerste plaats. Onze certificering via het Kennis- en Adviescentrum KAD in Wageningen is daarvan een bevestiging. U ziet; voor ieder probleem heeft Protect Cleaning, gevestigd in ’s-Heerenberg en actief door heel Nederland, een pasklare oplossing.  Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat betreft ongediertebestrijding en ongediertepreventie? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij geven u graag een passend advies. Zo bent u snel van uw probleem af!

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze bouw gerelateerde werkzaamheden? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.

Bekijk ook: Reiniging